10η Επετειακή Εκδήλωση Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών

ΑΦΙΣΑΑγαπητοί Συνάδελφοι και Μέλη,

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 8ης & 9ης Διημερίδας της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών (Ε.Ε.Β.), η εταιρεία μας προετοιμάζεται για την Επετειακή Eκδήλωση των 10 χρόνων ζωής της, από τις 26 έως και τις 28 του προσεχούς Νοεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή, η οποία θα έχει το χαρακτήρα συνεδρίου, θα αποτελέσει σταθμό για την περαιτέρω πορεία της εταιρείας με την παρουσία καταξιωμένων Ευρωπαίων επιστημόνων αλλά και των αντίστοιχων Ελλήνων επιστημόνων του χώρου των Βιοϋλικών. Ένα σύνολο από στρογγυλά τραπέζια και εισηγήσεις, θα εμπλουτίσουν το επιστημονικό πρόγραμμα, ενώ η πρόσκληση & παρουσία θεσμικών παραγόντων θα προσδώσει πρόσθετο κύρος στην εκδήλωση. Επίσης, η διαπραγμάτευση με την Ιταλική Εταιρεία Βιοϋλικών (S.I.B.) για κοινή αγγλόφωνη συνεδρία, στα πλαίσια της εκδήλωσης, δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο για όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξαιρετικό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη προσβασιμότητα.

Η εταιρεία μας, θα συνεχίσει και φέτος την πολιτική της βράβευσης της καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης και της καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης νέων ερευνητών με συνοδεία χρηματικού ποσού, με σκοπό να τονώσει την προσπάθειά τους να συνεχίσουν με ζήλο την έρευνα.
Η Επετειακή Εκδήλωση, η οποία προσβλέπουμε να έχει οργανωτική αρτιότητα, υψηλό επιστημονικό επίπεδο πρότυπων εργασιών και μεγάλη συμμετοχή, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά, στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βιοϋλικών, το οποίο ανέλαβε να διοργανώσει η Ε.Ε.Β. και θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Εκ μέρους του ΔΣ, σας καλώ, να συμμετάσχετε σε αυτήν την ιδιαίτερη εκδήλωση των 10 χρόνων λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών, ενδυναμώνοντας, με αυτό τον τρόπο, τη μεγάλη οικογένεια των ανθρώπων που υπηρετούν την επιστήμη των Βιοϋλικών.
Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΕΕΒ