Ανακοίνωση 11ου Συνεδρίου Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών


 

 

 

 

 

 

 

Πρόσκληση 11ου Συνεδρίου ΕΕΒ


Αγαπητά μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών,

επισυνάπτεται η πρόσκληση για 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο μας το οποίο όπως πάντοτε καλείσθε να στηρίξετε με τις επιστημονικές σας εργασίες καθώς και την ενεργό παρουσία σας.  Το συνέδριο συν-διοργανώνεται με την Τράπεζα Ιστικών Μοσχευμάτων του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και θα έχω τη χαρά να έχω συν-προεδρεύουσα, του Συνεδρίου μας την επιστημονική υπεύθυνο του παραπάνω εργαστηρίου, μέλος του ΔΣ μας, Δρ Ελένη Βαβουράκη.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι φιλοξενούμενη επιστημονική εταιρεία στο 11ο μας συνέδριο θα είναι η : Ελληνική Εταιρεία Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας (ΕΛΕΝΕΠΥ).

Πρέπει εδώ να σας υπενθυμίσω ότι η θητεία του συγκεκριμένου ΔΣ λήγει, όπως είχε καθορισθεί στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΕΒ την 31η Δεκεμβρίου 2018. Οι εκλογές για την ανάδειξη του επόμενου ΔΣ της Εταιρείας μας θα διεξαχθούν παράλληλα με το 11ο μας Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 23, 24 & 25 Νοεμβρίου 2018, στο ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

Με την παρούσα επιστολή λοιπόν προσκαλείσθε στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου καθώς και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ την ίδια ημέρα.

 

Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την παρουσία και συμμετοχή σας.

Με τιμή και εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕΒ

Δρ Διονύσης Μουζάκης

Αναπλ/της Καθηγητής

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Δντης Εργ. Μηχανικής των Υλικών