ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕΒ

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 002/26-03-2017

                                                                                                            Αθήνα 26. Μαρτίου 2017

Αγαπητά Μέλη

Η ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ, στην οποία έχουμε καταθέσει τα χρήματα της Εταιρείας μας, μας απέστειλε προ ημερών γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της Τράπεζας , σύμφωνα με την οποία:

Θεωρεί το παρόν ΔΣ μεταβατικό και μετά την περαίωση  της Δικαστικής επικύρωσης της μεταβολής  του Νομικού προσώπου της Εταιρείας μας  σε Επιστημονικό Σωματείο,  ζητά να γίνει νέα εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση  η οποία θα εκλέξει το ΔΣ  της Εταιρείας (ως Σωματείου πλέον)  το οποίο και  θα έχει δικαίωμα πρόσβασης στο λογαριασμό μας.

Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε αυτήν την διαδικασία.

Συγκαλούμε Γενική Συνέλευση  του Επιστημονικού Σωματείου  με την επωνυμία Ελ. Εταιρεία Βιο υλικών,  την Τρίτη 4. Απριλίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την Παρασκευή  7. Απριλίου  στις 17.00 στο Αμφιθέατρο του Ερευνητικού Εργαστηρίου  στο  Νοσ. ΚΑΤ.

Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν τα  μέλη που έχουν πληρώσει την συνδρομή                                          και του 2016. Είναι δυνατή και επιτόπου η οικονομική τακτοποίηση των μελών.

Οσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο κοινό  ψηφοδέλτιο για την εκλογή του νέου ΔΣ μπορούν να το δηλώσουν  μέχρι και την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης στο secretary@biomaterials.org.gr.

Το παρόν ΔΣ   σας προσκαλεί να προσέλθετε στην Γεν. Συνέλευση και να στηρίξετε με την παρουσία σας τις προσπάθειες που καταβάλουμε για την Νομική τακτοποίηση της Εταιρείας μας.   Μαζί με τον απολογισμό θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και για την πρόοδο των προετοιμασιών για το Πανευρωπαϊκό  Συνέδριο  Βιουλικών του Σεπτεμβρίου 2017 –ESB2017.

Με εκτίμηση

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ PDF

 

Ο Πρόεδρος                                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας 

       
     
   
 

Ν. Παπαϊωάννου                                                                               Διον. Μουζάκης