ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ: «Η βιβλιογραφία ως “πολυδύναμο εργαλείο” για την επιστήμη» 24 και 25 Νοεμβρίου, EIE

Σας προσκαλούμε στην επιστημονική διημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) με θέμα: «Διακεκριμένοι Έλληνες ερευνητές ιχνηλατούν την επιστημονική  πληροφορία. Η βιβλιογραφία ως “πολυδύναμο εργαλείογια την επιστήμη», στις 24 και 25 Νοεμβρίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Σημαντικοί Έλληνες ερευνητές, ανάμεσα τους οποίους ο Καθ Ι. Ιωαννίδης από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ Η.Π.Α., ο Καθ. Γ. Χρούσος από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Καθ. Ν. Ταβερναράκης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης,  κ. ά., θα εστιάσουν σε σύγχρονα ζητήματα που αφορούν την πρόσβαση στην επιστημονική πληροφορία.

Παράλληλα με τη διημερίδα, θα λάβει χώρα έκθεση επιστημονικών εκδόσεων, ενώ στο πλαίσιο της διημερίδας θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshop) με δωρεάν συμμετοχή για νέους επιστήμονες, σε θέματα που αφορούν στη  μεθοδολογία  συγγραφής επιστημονικών άρθρων, την αναζήτηση σε ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων και τη χρήση ελεύθερων λογισμικών βιβλιογραφίας.

Η διημερίδα και οι παράλληλες δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς και του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ).

 

Ο Πρόεδρος της ΕΦΕ                                                      Η  Γενική Γραμματέας της ΕΦΕ

Κωνσταντίνος Ν. Δεμέτζος                                                   Ιωάννα Β. Χήνου

Καθηγητής Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ                                     Καθηγήτρια Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ (pdf)