Ανακοίνωση 8ης Διημερίδας

Αθήνα, 13 Μαΐου 2013

Αγαπητά μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών,

Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη !

Έχει έλθει η στιγμή να αναγγείλουμε την επόμενη επιστημονική μας συνάντηση στα πλαίσια των καθιερωμένων πια Διημερίδων της εταιρείας μας. Η 8η Διημερίδα της ΕΕΒ θα λάβει χώρα στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2013, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center, Μιχαλακοπούλου 50.

Με μεγάλη χαρά σας αναγγέλλουμε ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διημερίδας μας, θα πραγματοποιηθεί η αδελφοποίηση της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών με την ομόλογη Ιταλική Εταιρεία Βιοϋλικών (SBI, Società Italiana Biomateriali). Την εκδήλωση θα κοσμήσουν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Βιοϋλικών Prof. Luigi Ambrosio και ο Prof.  Roberto Chiesa, Πρόεδρος της SBI.

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϋλικών θα βραβεύσει για πρώτη φορά τις τρεις καλύτερες εργασίες της Διημερίδας, οι οποίες θα κριθούν από τριμελή επιστημονική επιτροπή. Τα βραβεία θα αποτελούνται από έπαινο και αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο. Επίσης, εάν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός υποβληθέντων εργασιών θα δημοσιευθούν μετά από κρίση σε ειδική έκδοση του περιοδικού Advanced Science Engineering and Medicine του εκδ. οίκου American Scientific Publishers.

Τέλος στις εργασίες της Διημερίδας θα γίνει και η απονομή των τιμητικών διπλωμάτων σε επίτιμα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϋλικών, με μεγάλη προσφορά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας.

 

Σημαντικές καταληκτικές ημερομηνίες:

-Υποβολή εκτεταμένης περίληψης: 10 Σεπτεμβρίου 2013

-Υποβολή πλήρους εργασίας: 30 Οκτωβρίου 2013 (για όσους ενδιαφερόνται για τη δημοσίευση της εργασίας τους).

 

Τέλη συμμετοχής/εγγραφής: Κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ της εταιρείας μας η ετήσια συνδρομή/συμμετοχή σπουδαστών και φοιτητών (προπτυχιακών ή μεταπττυχιακών) ορίστηκε στα 25€, επιστήμονες 50€, ενώ για τα μέλη της ΕΕΒ είναι δωρεάν εφόσον έχουν καλύψει την ετήσια συνδρομή τους.

 

Σας περιμένουμε να παρουσιάσετε το έργο σας ή να παρακολουθήσετε τις εργασίες της 8ης Διημερίδας μας.

 

Για το ΔΣ με εκτίμηση

                                                                                              

 

        Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας 

Τρ. Παπαδόπουλος                                                                 Διονύσης Μουζάκης

Leave a reply